Network Menu

Hänt i SWEA-land (2001-2005)

Här ser ni nyheter om avdelningarna runt omkring i världen och vad som hände.

Hänt i SWEA-land var en egen webbsida som uppdaterades periodiskt. Vi har hittat material från flera olika versioner av sidan, från 2001 till 2005.


Hänt i SWEA-land (februari 2006)

HÄNT I SWEA LAND Nyheter från all världens avdelningar Grattis! Grattis! Grattis! Grattis! Grattis! Grattis! Grattis! Grattis! Grattis! Grattis! Julgransplundring har man haft bl.a. i Geneve, Luxemburg och San Francisco Tjugondaknut firas bl.a. i Malaga och Austin Athens har gjort en ZOO utflykt Beijing begav sig på utflykt till Marco Polo-bron och byn Hong Kong […]

Hänt i SWEA-land (oktober 2005)

Nyheter om det som har hänt senaste tiden i SWEA-land, inklusive kräftskivor, en operakurs, olika Halloweenkväller, Brännboll, Qigong, en modevisning, en utflykt till en chokladfabrik, en kultur- och shoppingresa och en båtutflykt.

Hänt i SWEA-land (mars 2005)

Nyheter om det som har hänt senaste tiden i SWEA-land, inklusive semlor och våfflor, samt aktiviteter som en skidutflykt, vattengympa, en medeltida nattvandring, en ”trunkshow” till förmån för Tsunamioffren och en ost- och vinkväll.

Hänt i SWEA-land (oktober 2004)

Nyheter om det som har hänt senaste tiden i SWEA-land, inklusive SWEA Malagas 5-årsjubileum och aktiviteter som en hiking grupp, simning, olika kanotturer, en endagsutflykt till en Spa Resort, ett chiropractor möte, ett föredrag och demonstration om Första Hjälpen och besök på ett olivoljemuseum.

Hänt i SWEA-land (maj 2004)

Nyheter om det som har hänt senaste tiden i SWEA-land, inklusive SWEA Denvers 15-årsjubileum, SWEA Los Angeles deltagande i Revlon Run Walk for Women, renovering av en svensk begravningsplats, en bioklubb, en baskurs i hur man binder en vårkrans och en Spökrunda.

Hänt i SWEA-land (april 2004)

Nyheter om det som har hänt senaste tiden i SWEA-land, inklusive SWEA Zürichs 15-årsjubileum, Valborgsmässoafton, sillfest, kaffemorgon med kakbuffe, Nätverkslunch med föredrag, Investeringsklubbar, och en besök till en antikmarknad.

Hänt i SWEA-land (februari 2004)

Nyheter om det som har hänt senaste tiden i SWEA-land, inklusive julgransplundring, allsång, skidåkning, en friskvårdskväll, en datakurs, en konstrunda och en heldagsutflykt till en tryffelmarknad.

Hänt i SWEA-land (juli 2003)

Nyheter från all världens avdelningar, inklusive firandet av Sveriges Nationaldag, hattparader, sommarvandrade, en tur på Kinesiska Muren, ett Mini-Marathon i Dublin och en bad-weekend.

Hänt i SWEA-land (maj 2003)

Nyheter från all världens avdelningar, inklusive ÅSKan Eva Olofsson som besökte Skåne och talade om sitt thailändska projekt ”Baanchiviti Mai” samt många olika aktiviteter: besök till en skola för blindhundar, en Jazz kväll, brännboll med korvgrillning och golftips med egen medhavd lunch.

Hänt i SWEA-land (mars 2003)

Nyheter från all världens avdelningar, inklusive SWEA Luxemburgs officiella invigning och avdelningsaktiviteter som studiebesök till smådjurskliniken på et djursjukhus, pub-kväll, whiskeyprovning, jazz brunch, ett föredrag om Feng Shui och klättring på klättervägg.

Hänt i SWEA-land (september 2002)

Nyheter från all världens avdelningar, inklusive kräftskivor, räkfester, restaurangbesök, kaffemorgon, picknick, och English High Tea.

Hänt i SWEA-land (juli 2002)

Nyheter från all världens avdelningar, inklusive firandet av Sveriges Nationaldag och midsommar, hattluncher, mannekänguppvisning, teaterbesök där man fick även träffa stjärnan (och Swean) Ann Margaret, och undervisning i svensk folkdans.

Hänt i SWEA-land (maj 2002)

Nyheter om det som har hänt senaste tiden i SWEA-land, inklusive Valborgfirande hos olika avdelningar, självförsvar för kvinnor, en vinresa, en föreläsning om diamanter, en SWEA Golfturnering och olika sorters dans (Square Dancing, Swing Dancing).

Hänt i SWEA-land (mars 2002)

Nyheter om det som har hänt senaste tiden i SWEA-land, inklusive en liten bakgrund om semlor och många olika aktiviteter hos avdelningar (bl. a. skidåkning, skridskoåkning, bowling, vandring, och SPA besök)

Hänt i SWEA-land (oktober 2001)

Nyheter om det som har hänt senaste tiden i SWEA-land, inklusive ett rörande brev från SWEA New Yorks ordförande efter 9/11 samt många olika aktiviteter (besök till nordiska ambassaderna, firande av 10- och 15-årsjubileer, gambling, äppelplockning, m.m.)