Network Menu

25-årsjubileumfilm och bildspel på DVD

BESTÄLLNING AV JUBILEUMSFILM OCH DVD MED BILDSPEL

Logga, 25-årsjubileumVi har fortfarande en del exemplar kvar och Jubileumsfilmen kan efter förfrågan nu också beställas i Video utförande, för USA och Europa. Kostnaden är samma som för DVDn dvs. 220.- SEK (ca 30 USD.-, 24,- EURO) + porto och förpackning. Vänd er omedelbart till Maud Larsson oema(SKYDDAD -- ERSÄTTER parentesis med @ symbolen)sweaarkiv.org för beställning.


Kära Sweor över hela världen.

I juni 2004 firade SWEA Silverjubileum, i samband med detta filmades nästan alla program av en mycket duktig filmare vid namn Dan Myhrman. Nu är filmen klar (rörlig film, ca 2 timmar), den är väldigt fin och blir ett oerhört fint minne för alla Sweor och gäster som deltog i Jubileumet. För avdelningarna kan det vara trevligt att visa filmen vid t.ex. ett årsmöte eller vid annan programpunkt för alla de Sweor, som ej kunde deltaga.

Det har gått ut en beställning till alla avdelningsordförande i september, men för säkerhets skull vill vi påminna er alla om möjligheten att köpa denna fina Jubileums-DVD. Den kommer att kopieras både i PAL (norm i Europa) och NTSC (norm i USA).

Dessutom säljs bildspelet SWEA under 25 år som Kerstin Alm vår egen SWEA-fotograf ställt samman. Det är en fotokavalkad av Sweor från begynnelsen och till nutid, kopierad på DVD i NTSC Region 1 och för regionsfria DVD spelare samt på PC och Mac system med DVD spelare.

För att allt skall bli så smidigt som möjligt ber jag er om följande:

  1. att fylla i beställningsblanketten
  2. sända den till er avdelningsordförande (AO), antingen per e-post eller vanlig post
  3. AO samlar alla beställningar och sänder 1 kompl. beställning vidare till mig.

Först när jag fått in samtliga beställningar kan vi kopiera det antal DVD som vi behöver. Jag sänder paketet med samtliga beställda DVD till er AO med en total räkning + porto + förpackning. Ni betalar er andel till er AO och vi ber att alla avdelningsordförande är så jättebussiga och hjälper till med att betala in totalsumman för avd. till kansliet. Bankförbindelse och kontonummer etc. meddelas på räkningen.

För mig blir det lättare att sända ett färre antal paket än flera hundra och dessutom sparar vi bankavgifter för samtliga beställare.

För er som redan har beställt gäller den redan inkomna beställningen. Om fler beställningar inkommit från samma avdelning så sänds den till er AO annars direkt till er. Om ni känner någon Swea, som var med på Jubileumet men ej har tillgång till Internet och kanske på så vis ej fått detta erbjudande, vill jag be er att göra dem uppmärksamma på detta. Är någon tveksam om vem som var med sa kontakta mig.

Om något är oklart, kontakta mig gärna, Maud Larsson,  RO OEMA
14.nov.2004


DVD “SWEA under 25 år”

Los Angeles Swean Kerstin Alm har varit medlem i SWEA sedan begynnelsen. Med kamera i hand har hon dokumenterat många internationella och regionala SWEA-möten på sina resor runt om i världen. Många av dessa foton har nu sammanställts i ett bildspel på DVD.

Pris: SEK 200 (ca USD 27, EUR 22) + porto

DVD “SWEAs 25-årsjubileum”
Nu kan Sweor få köpa denna film som fotografen Dan Myhrman tog under jubileumsdagarna i Stockholm. Denna film kan dels bli ett trevligt minne för de Sweor som var där och dels vara rolig att visa för vänner och bekanta som inte hade möjlighet att uppleva dessa intressanta och festliga dagar.

Pris: SEK 220 (ca USD30, EUR 24) + porto